In med däcken på ett däckhotell

In med däcken på ett däckhotell

God dagens bloggen, nu är morgonen över för dom flesta och vilken solig onsdag vi har framför oss i Vänersborg. Idag tänkte jag svänga förbi ett däckhotell i Vänersborg för att se om det finns någon möjlighet att få lämna in sina vinterdäck där över sommarhalvåret. Tidigare har jag haft dem i garaget men jag och min sambo har bestämt oss för att renovera upp garaget och istället göra det till lite av ett fritidsrum. Så bilen kommer nu få stå på uppfarten framöver och jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, men å andra sidan så får jag ett rum där vi bland annat kommer ha ett biljardbord och en piltavla. Så det är lite hugget som stucket. Vi har redan rensat ut i garaget och sakta börjat med att lägga lite golv så om någon vecka ska det nog vara klart. Först funderade vi på om vi skulle ta och isolera garaget med så att det fick samma värme som resten av kåken, men det skulle bli för mycket jobb så vi tänkte ha lite element här bara. Det mesta som har varit i garaget nu är mina saker och det hade varit praktiskt om jag hade kunnat lämna in allting hos ett däckhotell men riktigt så fungerar det nog inte. Mest är det verktyg och några maskiner som jag måste hitta en ny plats till, antagligen skyfflar jag in allt i förrådet bara så får det vara bra sen. Just nu ligger allting i hallen och det tror jag inte är någon optimal plats för verktyg. Det här är dock något som jag får ta senare, först och främst ska jag få in däcken på det däckhotell och sen får jag ta hand om mina verktyg. Jag hoppas att ni får en trevlig dag och glöm inte att kika in på bloggen för mer inlägg!


Kommentarer är stängda.