Vill du lackera om bilen?

Vill du lackera om bilen?

God morgon! Äntligen är det fredag och snart helg, men innan jag går på helg tänkte jag hinna med att skriva ett inlägg till er. Idag tänkte jag slå till och skriva ett inlägg om den hjälpen jag har fått med billackering i Lund av företaget Bilveteran Car Paint AB.

Min bil har några år på nacken, trots det fungerar den precis som den ska. Även om den fungerar väldigt bra måste jag medge att det har blivit tydligare och tydligare att den är äldre, detta för att utsidan av bilen började bli sliten. Eftersom jag har ett ganska stort intresse för bilar och andra motordrivna fordon är det ganska viktigt för mig att min bil ser bra ut, därför blev det att jag gjorde något åt den slitna utsidan. När jag väl hade bestämt mig för att för att lackera om bilen började jag leta efter företag som jobbade med billackering i Lund, det var då jag hittade Bilveteran Car Paint AB. Eftersom jag fick ett väldigt bra intryck av dem bara av att läsa på deras hemsida blev det att jag slutligen även vände mig till dem för att få hjälp med min bil. Innan de påbörjade arbetet pratade vi en del om hur jag ville att resultatet skulle se ut, det var otroligt skönt att de verkligen lyssnade på mig och mina önskemål. När jag sedan fick se det slutgiltiga resultatet märkte jag tydligt att de hade tagit till sig alla mina önskemål, resultatet blev precis som jag hade tänkt mig om inte ännu bättre till och med. Med det sagt tror jag säkerligen att ni förstår att jag är väldigt nöjd över att jag vände mig till dem för att få hjälp med billackering i Lund, det gjorde ju trots allt att min bil fick en fräsch utsida och jag gick därifrån väldigt nöjd.


Kommentarer är stängda.