Min praktikplats på MH Service & Motorsport

Min praktikplats på MH Service & Motorsport

Hej på er. Välkomna hit igen ska ni vara. Eftersom jag går i gymnasiet nu på fordonslinjen så har det vart praktik nu i två veckor och det är ytterligare två veckor kvar. Jag har det jätteroligt här på Smedjebacken bilverkstad som heter MH Service & Motorsport. Jag tänkte berätta lite om hur det är och vad jag får göra.

Jag går som sagt fordonslinjen och det gör jag för att jag alltid, enda sedan jag var liten gillat bilar och jag har alltid vart med min pappa när han har mekat med sin bil. Pappa har tidigare jobbat på Smedjebacken bilverkstad och det var så jag fick denna praktikplats, men eftersom pappa inte jobbar här längre så är det lite tufft. Jag har ändå haft jätteroligt och eftersom jag har vart med här på Smedjebacken bilverkstad sedan jag var liten så känner jag personalen så det är verkligen inte jobbigt att vara här, det är som min extrafamilj. Det jag har fått göra är att meka på bilar, inte helt själv, utan med en handledare och det har vart mycket lärorikt för mig. Jag har lärt mig att byta framlyktor, växellåda och lite annat och jag har fått mycket tips av personalen på vad jag kan göra för gymnasiearbete och det uppskattar starkt. Jag har verkligen haft problem med att välja vad man kan göra för gymnasiearbete men jag tror att jag ska göra en beskrivning på hur man byter växellåda och vad som är viktigt att veta. Nu har jag två veckor kvar på min praktik och jag vill verkligen inte att den ska ta slut och jag hoppas att jag får komma hit till Smedjebacken bilverkstad igen för att jobba lite extra. Hej då.  


Kommentarer är stängda.