Låt biltvätten komma till dig

Låt biltvätten komma till dig

Hej och välkommen till ett nytt blogginlägg, det har gått en liten period sedan senaste inlägget men som man brukar säga, den som väntar på något gott… Idag ska vi prata om fordon och vi ska bland annat diskutera rena och fina bilar. Att ta kärran till en biltvätt är absolut bekvämt, men personligen ska det mycket till för att jag ska köra till en biltvätt. Nackdelen med att lämna in bilen till en biltvätt är att man måste vänta kvar medan bilen tvättas, om inte du har någon som åker med dig. Att rengöra bilen är ett måste åtminstone ett par gånger om året, jag tycker inte att man ska låta bilen vara smutsig hela tiden. Jag har full förståelse för dom som inte orkar göra jobbet själva, jag är garanterat en av dem. Men jag är också en av dem som inte riktigt litar på maskintvättar, det känns inte som att det är den bästa lösningen för att få bilen ren. Då återstår det egentligen bara att lämna in hos ett företag och det är precis vad jag brukar göra. Men det finns faktiskt en lösning där du inte behöver lämna in bilen, utan där tvätten kommer till dig istället. Jag vet inte om det några av er läsare här som har hört uttrycket mobil biltvätt. Det innebär helt enkelt att de som tvättar bilen kommer till din bil istället för att du ska behöva åka till dem. Jag som jobbar på kontor tycker att det här är perfekt eftersom jag kan sitta inne vid skrivbordet samtidigt som min bil blir tvättat. Där har vi en smidig lösning som får bilen skinande rent. Till er som inte har möjligheten eller tiden för att åka till en vanlig biltvätt, kolla om det finns en mobil lösning där ni bor istället! 


Kommentarer är stängda.