Jag ska hämta bilen idag

Jag ska hämta bilen idag

Morsning korsning bloggen! Solen skiner härligt över Uppsala och det är en utmärkt dag för att vara ute i naturen. Jag har egentligen bara en viktig sak som står på schemat idag och det är att hämta min bil från bilservice, mer än så är det inte. Det lär garanterat bli en lång promenad i skogen idag och kanske att jag till och med tar ett dopp i sjön efteråt, beroende på vad temperaturen i vattnet är. De här dagarna har man verkligen känt att solen gett den värmen som vi alla har saknat under stora delar av sommaren, men bättre sent än aldrig brukar man säga. Apropå bilen då, den är för tillfället inne på bilservice men beräknas vara klar i eftermiddag. Det var mer av en rutinmässig bilservice, med tanke på att bilen har gått upp över 25 tusen mil så är det säkerligen bra att jag ganska frekvent besöker en bilverkstad. Jag gillar min bil väldigt mycket och tycker att det är en otroligt bra komfort samtidigt som den drar väldigt lite bränsle, så jag har bestämt att försöka hålla mig till den här bilen så länge det bara går. Eftersom att jag tar hand om bilen ganska bra så tror jag att den har ett par år till på nacken, jag har inte upplevt några större fel förutom att den inte går riktigt lika fort kanske. Annars är det en liten kanonbil som är perfekt för mig, enkel att manövrera och perfekt att köra i stan. Nu sitter jag med en kopp kaffe på balkongen och bara njuter av solen härliga strålar, här kan jag sitta hela dagen. När man är ledig så gäller det verkligen att ta vara på dagen och vara ute så mycket som möjligt, speciellt när det är sådant här väder. Ha en härlig dag!  


Kommentarer är stängda.