Ett bud från Skåne till Stockholm

Ett bud från Skåne till Stockholm

Morsning korsning

Jag har väntat så länge på just denna dag! Ni kanske undrar varför och det ska jag förklara för er nu. I tre månader har jag nu bott i Stockholm och trots att jag stortrivs i den här vackra staden så finns det något som fattats. Men idag kommer min tillvaro här uppe att bli komplett för det kommer ett bud från Skåne hit till Stockholm med min dator. Jag värdesätter min dator väldigt mycket, när jag bodde nere i Skåne så spenderade jag varje eftermiddag framför datorn. Tanken var att jag skulle åka ner och hämta min dator hos mina föräldrar men pappa tyckte det var smidigare att kolla om det fanns något företag som kör transporter från Skåne till Stockholm. Det var inte alls någon dum tanke eftersom att jag annars hade behövt hyra en bil och frågan är om jag inte hade kommit upp i samma prisklass som ett bud. Jag hittade MCDF, ett företag som erbjöd transporter och bud från Skåne till Stockholm och de skulle faktiskt köra upp lite bud idag.

Så om några timmar kommer det knacka här på min dörr och jag kommer äntligen kunna komplettera mitt skrivbord med min dator, då kommer jag äntligen känna mig hel igen. Jag jobbar hela helgen så därför är jag ledig både idag och imorgon, ni kanske kan gissa vad jag ska göra de här dagarna. Så fort jag har kopplat in min dator så ska jag kolla hur det ser ut och om jag eventuellt får plats med en till skärm. Hemma när jag bodde i Skåne så hade jag två skärmar ett tag tills den ena gick sönder och det var riktigt skönt att kunna ha på någon film samtidigt som jag spelade. Nej nu kan jag inte vänta längre på att mitt bud ska komma!  


Kommentarer är stängda.