Elfelsökning på svärföräldrarnas båt i Uddevalla

Elfelsökning på svärföräldrarnas båt i Uddevalla

Hej på er

Nu är det säsong för alla som har båt och även om inte vi har en egen så har mina svärföräldrar i Uddevalla båt som vi ofta får åka med på. Men i år var det visst inte bara att ge sig ut på utflykter för det var något krångel med den så de fick ta hjälp att göra elfelsökning på den. Mina svärföräldrar fixar och donar så mycket med sin båt, men just när det kommer till de där tekniska sakerna och elfelsökning så ska man ju ta hjälp av experter. De fick tag på någon firma i Uddevalla som jobbar med felsökning på både datorer och på båtar och där kunde de både hitta och åtgärda felet.

Nu kunde de inte ge sig ut med båten förra helgen som de tänkt utan fick skjuta fram första turen ett par veckor men hellre det än att felet hade visat sig ute på sjön. Nu upptäckte de det innan vi åkte ut med den och det är ju att föredra. Att ha båt är mycket jobb och även om det är väldigt härligt att åka ut med deras så skulle jag nog inte vilja ha en själv. I min familj hade vi inte båt när jag var liten så det är något som jag fått lära mig mer av och uppleva hur det är sedan jag träffade min sambo.

Jag har nog alltid trott att jag skulle gilla båtlivet och det gör jag verkligen, men jag ser också hur mycket tid de lägger på den där båten och jag har fått en aning om alla kostnader och så biten vet jag inte om jag är. Jag älskar att åka med de på båtturer utmed västkusten om somrarna men vill gärna ha tid och pengar över även till andra saker så därför tror jag inte vi kommer skaffa någon egen i första taget. Ha nu en underbar dag så hörs vi snart igen och kom ihåg att använd flytväst!


Kommentarer är stängda.